Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Deelnemers info-plein bekend!

Deelnemers info-plein bekend!
5 juli 2017 DDvDD
In Nieuws
7 verschillende logo's info-plein DDvDD De Dag van De Dyslexie

De deelnemers van het info-plein op DDvDD2017 zijn bekend.

Het is een mooi veelzijdig gezelschap geworden. Bekijk het programma van de hele dag.

Van de spreeksters staan Nel Hofmeester en Adinda de Vreede ook op het info-plein. Daar kun je dus terecht om boeken te bekijken en te kopen. Nel Hofmeester schrijft boeken over Studeren met Dyslexie. Adinda de Vreede heeft o.a. haar methode “Teken je Gesprek”  in een praktisch boek verwerkt.

Daarnaast is het online-RT buro ; Mijn Superkracht van Annemieke Augustijn aanwezig. Laat je bij haar voorlichten over de voordelen van online-RT. 

BuroKOM van Annet Konijn sluit in zekere mate aan bij Adinda de Vreede.  In beide gevallen gaat het hier om het gebruik van visualisering.
KOM staat voor: Kreatief – Kernachtig, Omzetten – Overbrengen, Mindvriendelijk – Meesterlijk. BuroKOM vertaal (t) je tekst naar een tekening. 

Tot slot zijn de organisatie Dedicon en de oudervereniging Balans aanwezig. Dedicon verzorgt o.a. de digitale studieboeken voor het gehele voortgezet onderwijs. Al je boeken kun je dus gewoon laten voorlezen. Dat kan via een compter of via een app op je telefoon. Mooie oplossingen om een leerling zelfstandiger te maken.

Oudervereniging Balans zet zich al jaren in om de positie van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen bij leren en/of gedrag te versterken. Dat gebeurt door voornamelijk informatie uit te wisselen tussen ouders, onderwijs, zorgprofessionals en wetenschap.

Kortom op alle relevante vlakken is er informatie te vinden op dit info-plein.

 

 

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*