Organisatie Iteach

Iteach

De organisatie van De Dag van De Dyslexie is in handen van Iteach.

Mijn naam is Marlies van der Zanden en ik ben oprichtster van Iteach. Als DyslexieCoach geef ik specifieke huiswerkbegeleiding aan leerlingen op het Voortgezet Onderwijs die te maken hebben met dyslexie. Een negatief zelfbeeld, faalangst, uitstelgedrag dat is waar ik in eerste instantie na ga kijken. Als dat is rechtgezet blijven er vaak vakken over als Engels, Nederlands. Het leren van de Engelse woordjes en het begrijpen van de grammatica. De werkwoordspelling van onze eigen taal en het zinsontleden. Tot slot vaak het maken van een goede samenvatting en het goed leren begrijpend lezen als eerste stappen naar het goed leren leren.

Wil je hier meer over lezen, dat kan op  de site van Iteach

Wat heeft deze leerling nodig om goed door deze fase van het onderwijs te kunnen komen om op te gaan naar z’n talenten? Daar krijg je bij Iteach antwoord op.

De organisatie 

In 2016 hoorde ik dat er wel Een Dag van De Achtbanen was, maar tot mijn verbazing nog geen dag van de Dyslexie. Daarom heb ik de organisatie daarvan op mij genomen.

En zo was op 8 oktober 2016 de eerste editie van De Dag van De Dyslexie (DDvDD) een feit.
In 2017 kon de 2de editie om persoonlijke redenen helaas niet doorgaan, maar zet ik de traditie dit jaar voort op zaterdag 6 oktober.

Neem een kijkje bij het mooie programma van deze dag!

Meer weten over Iteach:

naar Website

naar Facebook

naar Twitter

 

 

Volwassen uil en uilskuiken in logo I Teach

Iteach organiseert DDvDD

Lachende vrouw met lange oorbellen
Oprichtster van Iteach: Marlies van der Zanden